Monday, December 1, 2008

The Potential World War 3

Kalau Chelsea kalah aku akan

1. cranky utk satu minggu this coming week. so boys , think twice before u even try to provoke me.

2. makan makanan organik yg hanya ditanam oleh perempuan myanmmar tua yg sudah menopos.

3. minum air yg kaler itam je. so-called act of mourning.

4. buat PSA utk org2 yg kurang aware pasal tali pinggang keledar penumpang di belakang

5. amek course hospitality and tourism supaya bile aku grad aku bole pegi keje kat hotel yg dekat2 ngan stamford bridge. so aku bole jumpe petr cech. pastu die akan sedar yg die da jumpe soulmate die. die ceraikan bini dan kawen ngan aku. mase tu baru minda melayu akan terbuka yg course hnt nie ade byk pros dari cons.

6. bile aku da kawen ngan petr cech mesti die bawak aku g jumpe artist2. lepas tu kiterang mungkin akan pergi kat opening movie mane2 kat hollywood. mase tu justin timberlake terpandang aku lantas hatinya gugur dan terus confess kat red carpet. melutut. aku pun mesti cam "ohh please dont do this. m a married woman." pastu cech cam "its ok darling. i support open relationship" pastu j.t pun cam terus peluk dan cium dahi aku. tetibe tok kadi datang naik helicopter. pastu kami nikah di red carpet itu sambil dibanjiri paparazi yg byk.

7. Lepas aku da jadi pemes cam oprah , mungkin aku akan run for congress kat states. lepas obama tak dapat tunaikan janji die kepada rakyat jelata , mungkin minda rakyat america akan terbuka untuk menerima asian sebagai presiden. masa itu , aku tidak akan pakai eyeliner elianto lagi utk bagi efek pembesaran mata. power to the people!

8. lepas tu aku balik mesia. bagi duit kat government. suruh deorang buat disneyland. baru ramai tourist datang mesia. lepas tu kat tengah2 disneyland tu , sebelah waterfountain berbentuk karipap , akan dibina monumen berbentuk aku. Monumen itu akan diperbuat daripada 98% emas tulen. Betul2 di bawah monumen itu akan ada plate emas yg diemboss kan dengan tulisan The Neverending Awesomeness : Diena Wong.

9. Selepas mesia da maju ade disneyland bagai, mesti akan ada ramai kuasa2 besar dunia yg akan berhasat dengki dan tamak haloba. Mungkin akan ade percubaan utk menakluk negara kita. Masa itu, aku (by this time aku da jadi perdana menteri mesia) akan kumpulkan gamers2 yg tersohor utk memplankan strategi utk berperang. Anep ,apis, bk , chaq , to name a few. Hardcore gamers mungkin tidak sebab mereka selalu emo dan tak kuar umah. Mungkin aku akan memintak tlg south korea sebab meraka lagi hebat. Kalau tidak pun aku akan mintak tlg warga2 kopitiam.lowyat.net or 4chan.org

10. pastu, bile aku bangun pagi2 dan sedar ini hanyalah angan2 kosong.

So chelsea , utk mengelakkan dari terjadinya potential world war 3, baik korang menang. or else...dont say i didnt warned u earlier coz i did. so yeah.

UPDATE : ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHH CHELSEA KALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! demnit!

so aku start ngan cranky utk satu minggu dulu k? we'll see where it goes from there.

p/s : tade mende nye psss psss nieee..ko tgk apeeee...am i ritee?

1 comment:

aRe You? said...

wuarghahahhaa....
kalah!!!!

*gelak guling2*