Thursday, April 2, 2009

THE SHITTIEST SERVICE EVER!!

Pegang gangang tepon, dial 100

bunyik tet tettt..betui2 2 kali

tm : sila tekan 1 utk bahasa malaysia , please press 2 for english

tekan 1

tm : utk pertanyaan telefon tekan 1 , utk internet tekan 2

tekan 2

tm : bla bla tekan 1 , bla bla tekan 2 , utk bantuan teknikal tekan 3

tekan 3

sora pompuan yg kurang sedap : harap maaf , semua org2 yg makan gaji buta malas nak angkat tepon sebab kami tgh tgk catalog cosway,yg kat dpan tu tgh selak buku avon jilid yg latest, tada masa nak layan customer, so hang tunggu la sampai anak gajah kuar sayap.

*cheesy background music*

10 menet tunggu

sora pompuan yg tak sedap tu lagi : harap maaf , semua org2 tm tgh buat anal probe beramai2 sebab kami malaih nak layan complain hangpa.lagipun kami sendri pun tak guna streamyx. sila telepon sebentar lagi bila kami da bangun tidoq.

LEADING BROADBAND SERVICE MY ASSSSSSS!!! I NEVER FAILED TO PAY MY BILL EVERY MONTH AND THIS IS WHAT I GET IN RETURN?? SO CLEVER LA U GUYS!! I HOPE U GUYS ROT IN HELL!!

8 comments:

Imran Yusof said...

lol..
biasa la tu...

Anonymous said...

ahahaha betul la tu
td kan call? sama je situasi ,hahaaha

Anonymous said...

next time u can try press 2 for english, could have more staff (or more efficient staff) on the line compared to 1.

ariff said...

ni mesti streamyx nih

anim said...

hahha lawakk aaa~

Anonymous said...

hello?
welcome to meresia..
just 10 minutes also want to complaint?

cikudi said...

10 minutes each for 5 calls a day..u do the maths

Azfa said...

hehe..