Thursday, November 6, 2008

Makcik tu kate aku ni...

ya allah tak productive nye aku these past few days!

sumpah tak productive!

ditambah lagi dgn messed up timezone.

arghhh loser nyeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tape..ari nie ade cite best.

kat bawah umah aku nie ade makcik jual nasik lemak. dulu mase time practical aku slalu beli kat die sebelum g office. kuih sardin die mmg terbaik. pastu bile da abeh intern aku tak pegi la kan. nak pulak aku bangun pagi2 g beli kuih. m.t.a.w *mmg tak ah weh duh~*

pastu pagi nie,lebeh kurang kul 7.30 camtu aku turun la bawah nak g beli nasik lemak ngan rambut serabai2 cam cibai.

dw : assalamualaikum makcik *muke ceria despite the awful appearance*
makcik : waalaikumsalam,lame tak nampak.
dw : kenape makcik rindu ke?
makcik : rindu la.
dw: hehehhehe
makcik : asal lame tak datang . baru habis pantang ke?
dw : *terkedu seribu bahasa* makcik,saye nie kawen pun tak lagi
makcik : ye keee..sorry sorry..
dw : seb baik kuih ngan nasik lemak ko sedap. kalau tak aku da jeck da ko nie makcik. haih la *membebel sorang2 dlm hati*

next time, jgn tanye kenape aku g beli nasik lemak pakai dress.

p/s : tapi aku rase,walaupun aku dalam pantang aku tetap nampak cool. demi kasih and cinta.

9 comments:

soon_to_be_polarbear :p said...

wuargggggggggggggggggggggghahahahahahahahaha.. hahahaha.. hahahaha.. hahahahah smbg lagi.. hahahah .. hahahahah.. hahahaha.. smbg lagi.. hahahaha.. demmit=))

aRe You? said...

hahahahahahahahahahahahahahahahaha...patut ko snap pic pg td.blh gak ah aku tgk muka macik pas bersalin..

wan hussin said...

waaarrghhh hehehehhee.... ekekekke... ehem.....hahaha!!! yezzaa

Ps: kalo ko nak jeck macik tu, sila jeck kat pertengahan antara perot dia dengan tulang rangka yeah

Anonymous said...

tak buleh belaaaaaahhhhhh weih, kwakwkawkakwkakwkakwkakwka

anak lelaki ke perempuan :))

4dMinIstR@t0r said...

tahniah...anak laki ke pompuan....hahaahahahahaha

Imran Yusof said...

owh..
makcik tu perasan ko da kurus la tu..
:D




tak pun sebaliknye... :P

cikudi said...

haha..twins ok..due2 pompuan..cool kan?

EP_JB said...

keh3...x lamer la tu

Mas Rahman said...

omg that is hilarious ! haha ;p

oh , hi diena ! ;)