Saturday, November 15, 2008

i dun care even she is clumsy @ blurhead @ whatever

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

actually aku kene paksa jadi tetamu undangan blog ni.guess who am i? diena's sis? diena's mum?no no..end of dis entry baru aku bagi tau sape aku.dari kol 7ptg td till now diena melepakkan diri kat umah aku.kitorg buat cupcakes yg sedap.seriously...mmg sedap.even decoration nye x la lawa mane, tapi bak kate orang dunt judge a book by its cover.same goes to this cutie cuppy.sedap tapi a bit horrible.haha..dengan d tambah ke'clumsy'an diena,abis berterabur segala barang.pastu die wat muke kesian..ckp, "soooryyyy.....x sengaje...".takpe2..aku dah tau awal2 lg..die mmg clumsy.hahahahahaha...

biar ah die blurhead ke...clumsy ke..apadahal..she's a gud fren anyway.aih kembang la die jap lagi ni.skang dah almost 12.so nanti suh la si diena ni upload pic cupcakes.bye ppl..have a great sunday ;)



yang menjalankan tugas,
ayu

2 comments:

Imran Yusof said...

lol..
i noe eventho aku tak kenal :D

4dMinIstR@t0r said...

hahaha..tapi kira jadi gak cuk cakes korang nih..kira ok la tuh...