Saturday, October 11, 2008

Selamat Pengentut Baru

Maria Hazrina is like one of my oldest friend. She was actually my neighbor back when i used to reside at shah alam sec 19. we practically grew up together along with sum other friends. All this while, who knew that die yg akan kawen dulu.Congrats to her.

So anyways, i went to maria's majlis akad nikah with fifie and diera. Dgr cite aku ngan diera da macam nak g dikir barat sebab baju da sedondon.Dgr cite plak pihak pengantin lelaki pun berkaler same gak cam kiterang.tempat tu da jadi cam a place crowded with purple people.haih.

we came,we sat,we ate,we chow. hahha

Aku tengok maria cam cuak badak je nak kawen. so i turned to diera and whispered

diena : aku rase mase wedding nite aku, ade major possibilty yg aku akan lari.
diera : yeah me too man! i dont want to get married!!

aku rase mmg aku akan lari (dgr cite aku dulu sprinter skolah) .M not willing to trade what i have now for a marriage. But then again,m sure one day ill rise to the occasion. if the rite guy came,and swept me off my feet.

At least someone get laid tonite. demnit!!

moving on to totally unrelated topics

semlm lepas balik presentation , i decided to renew my lesen kete. dgr cite skrang nie aku bawak kete secare tidak halal. so lepas habis makan ngan the boys,aku pun bergegas la kat satu banggunan nie. so dgn berbekalkan jacket utk menutup kepala dari kene hujan,aku pun berlari2 anak la menuju ke pintu masok otomatik die tu.

diena : bang,saye nak renew lesen nie.
abg counter : *muke terkesima sebentar* sini tak renew lesen dik. kalau nak renew pegi post opis
diena : *malu lalu dgn pantas mengaver* eh ye ke. saye tak tau bang..baru first time renew nie. kawan saye cakap bole renew sini.

moral of the story. Jangan mamai kalau nak buat decision. u'll end up going to TmNet building instead of post opis. patut la aku heran, bile mase la plak post opis nie kaler oren.

ok bye. nak tido

p/s : nak hello kitty 7 bakul , mac book nye laptop satu, workstation mac satu,3 tb hdd, and lastly mini cooper S satu. itu je k..aku bukan bersifat kebendaan pun.heheh. gud nite unkle.

5 comments:

aRe You? said...

hahahahaha ape ke sengal.ko ingat kete ko tu pkai streamyx ke??? :p

oitt bgn!!!!!! nak g umah diba!!!!

jumper said...

dengar cite wa nak kena blajar ckp chinese lak beb..lol

aRe You? said...

dengar cite???euuuwwww jangkit dah...jangkit dah!! *grin*

khyrie said...

LOL .... one funny story... tuh la excited sgt nak renew lesen.

Anonymous said...

which part of 19?