Tuesday, October 7, 2008

Darah Gemuruh

Aku benci presentation!

benci gile babi!

kalau anak babi tu presentation da lame aku bakar baling jauh2 kat tengah laut yg byk jaws!

UGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

PFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!

kenapa aku benci presentation? mainly sebab aku ade severe stage fright. Kalau suara aku sedap pun aku mmg tak bole masok malaysian idol ataupun reality tv show yg lain. Aku rase aku bole bercakap, tapi kalau kene judge mmg aku jadi gagap. *huyoooo unintended rhyme doh. bole jadi artist nie*

slalu bile aku berdiri depan lecturer je mesti jantung aku mengalami palpitations yg maha laju. peluh kuar laju2 cam baru lepas orgasm. time2 tu jugak aku rase nak terperiod ,berak , kencing dan sebagainya. kadang2 rase cm bulu kat ketiak tumbuh seinci demi seinci seiring dgn kelajuan jantung aku. perkataan yg aku hapal selalu nye kuar halfway je kat tekak. tangan aku da bole ganti pipe,sweaty tak hengat.kamis nie presentation, aku nak cakap apa?

tlg la tlg la tlg laaaaaaaa. aku rase kalau tetiap hari presentation aku bole mati sebab tekanan.

p/s : pppfftttttt. tipu je pisang. kat nak date. tapi tak online. goyang ah tu.ha ha ha.

3 comments:

DOB said...

lol.. i dunno why.. but am smiling like a badut now.. dem..dem!..

kapet terbang said...

option 1: jgn pakai mekap di hari presentation.nanti peluh ko akan buat mekap jadi cair seiring sejalan dengan peluh2 ko.disamping tak dapat markah ko juga akan hilang air muka yang banyak..hahahha

option 2: present sambil membelakang kan atau belakang lect sbb (*bile aku berdiri depan lecturer je mesti jantung aku mengalami palpitations yg maha laju)

option 3: stanby paramedic..

option 4: ko drop je subject..hahahhahahhahahahhaha

Amir Hamzah said...

good luck for that. XD