Wednesday, September 10, 2008

One Lonely Nite. One pitiful girl. One useless story.

Kite ngantok tapi tak bole tido.
Perut buncit tapi malas nak eksersais.
Lapa tapi tade makanan selain sisa2 bekas makanan kucing yg da bagi balik kat tuan die.
Rindu tapi malu.
Rase useless tapi tanak berubah.
Rase under achieve tapi still duk dpn pc like i was surgically attached to this highly engineered piece of haunted device.
Low self esteem tapi pandai kaver dpn org.
Nak pose tapi period.
Kepale otak serabut,tapi bukan pasal bende penting pun. Nampak sangat lifeless sampai bende kecik pun nak serabut

Akhir kata, aku rase aku da sampai mid life crisis. Ataupun aku cume bosan sebab tak bercampur org. Oh internet, i love u.

Ok sudah sudah. diam diena diam. gi tido. tapi sebelum tu buat sit up. nak pakai sari kan raya nie, so perut kene cantik. ha ha ha . tak kelaka pun. ok tido

Zzzzz

5 comments:

rage said...

tipah.. lu nih raya kejadah pe pakai sari meh? org raya pakai kebaya.. belah sampai peha..*perghhh*.. dem.. i sounded more and more rempit eberidei..

p/s: msn sak seyh. nenanti ah wa buat acc. wa akan terai tuk x nyemak url lu lagi til then :P

wan hussin said...

waaa... stressnya.... haha!

Zahiril Adzim said...

5 tahun lepas, ada fikir benda yg sama?

peringkat umur dah sampai utk fikir bnd2 begini kot?

Imran Yusof said...

tahniah..anda telah mendewasakan diri dan pemikiran anda..sehingga menyerabutkan kehidupan yg semmgnye tlah lama serabut :D

welcome to the club~
Q|^.^|Y

miyawong said...

hahaha... mesti lah hang kene buat sit up... 4 jam hang rengkuh tebuk.. tak buat sit up perut tak lawa lah..