Sunday, October 10, 2010

Flame for The Flamer

ramai gila stalker/haters aku sampai gila babi dig in aku punye archive ni. pastu dia happy terkinja2 sebab found a minor grammar/spelling/misusage of words yang aku committed like beratus2 tahun dulu (aku ckap beratus tahun sebab nak signify betapa lamanya benda2 tu , sejak zaman tok kadok lagi , sejak zaman aku pakai training bra lagi , sejak zaman ms-dos lagi). pastu dengan "BERANI" nyooooo dok mengomen kat chatbox aku cakap aku ni a SHITTY WRITER.

the thing is,

not even once aku claimed that aku ni writer ke ape ke.

cakap aku guna byk thesaurus tanpa mengetahui apa maksud disebalik perkataan tu.

demn.

aku nak rasa offended macam kesian la plak sebab aku tau org yang dok flame aku ni mmg hidup dia diconfine dengan english darjah 6. kepala otak rigid and narrow minded.

aku rasa org ni mesti minah. why? sebab there is no one mamat over there would even bother to point out that puny error and rub it on my face. even kalau dia mamat skali pun , dah mmg terbukti dia ni pussy sebab dok komen2 tanpa nama sebenar.

nak tau dia letak nama apa? dia tulis nama dia "HAHAHA" dgn url pokemon.com. tu bangang ke apa namanya tu?

aku rasa mak ko mesti menyesal lahirkan manusia cam ko. sebab hidup kat dunia pun macam tak guna. cikgu ko mesti menyesal ajar ko menulis dan membaca kalau dia tau satu hari nanti ko akan jadi seorang penakut , bacul , bodoh dan hanya berani menaip di belakang computer tanpa actually confronted anyone in their face.

aku kesian kat bakal suami/isteri ko nanti.

ke ko mmg sangat a sad excuse for a living sampai tade org nak kat ko.

aku rasa ko cacat.

cacat otak.

kesian.

mintak2 ko dapat petunjuk yang benar.

dan tlg jgn kacau idop aku atau org lain lagi. pegi la betulkan muka ko yang kurang pleasant tu.

aku harap2 ada org akan terima ko seadaanya. ye , dgn muka dan mulut ko yg cam azab tu.

11 comments:

boreD zombIE said...

haters gonna hate.
just sayin.

Rizwan Zainal said...

all the mamat who read your blog says, u're hot...why bother..

danial_family88 said...

teruskan menulis,hari2 aku dok bace blog ko kot. lupekan mulut longkang tu.. ni blog ko kan. @;-- tande aku sokong ko utuk menulis lagi..

danial_family88 said...

untuk

livelifethefullest said...

mantap... :)

Roy Roches said...

u're rely funny...last nite saw ur videos...sh*t klako gile.ade yg kamu ckp tu mmg betul...haha

Farra Muneera said...

chill dienaaaaa! you're awesome! ;D

Farra Muneera said...
This comment has been removed by the author.
cikudi said...

u are more awesomer than me neera!

teddyuna said...

kdng2 bosan kan ngn haters?
buat bodoh jer.. dia akan berhenti bila penat

nurul afiqah samsuddin said...

that;s rite .. haters make u famous .. who cares (: i think u've done a great writing (: