Thursday, May 7, 2009

In the brink of exhaustion

If my very existence only valid in d game world , my hp would be negative zero without any item left in the inventory to help me to get through the level. Cepat la habis FYP nie..kenot go da nie. My application pun tak siap lagi. Montage pun tak siap lagi. After Effects crash. PC lembab.

MUMMY KAKAK NAK MACBOOK PROOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

mummy la ibu yg paling cantik di duniaaa! dan lawa dan jelita dan pandai masak dan pandai berkebun pandai buat kuih pandai cakap. semua mami pandaiii!! tapi kalau mami beli macbook pro kat kakak mami akan jadi yg paling agung skali antara semua pandai. hehehe.

anyways, tonite, chelsea vs barca. good luck boys~

5 comments:

Mohamad Sufian said...

Owh..what a game!!! I predict that chelsea will go for the final..i really hate last minute goal! Indeed, Its really a good game.Its okay, U still got the FA. ;)

queen bee said...

mac book tu apa sinder?..dia macam peti ais ka...yang kak nak tu mac book yang 2 pintu ka? tayar dia kecik ke besar,,auto ka manual...Ha haa ha runn khaa khaatijah,,,

cikudi said...

@ muhamad sufian : i didnt watched the whole game , only the first half. too tired to watch till the end. i heard that there was a last minute goal. refree these days sure are blind sided huh.

@ mummy : mac book pro tu cam air soya tambah gula merah. juk juk dap dappp~

preludetoeternity said...

-___-

SHAIKH said...

huhu..boleh tahan mengapu.mom sendiri..huhu