Sunday, February 8, 2009

The Spiritual Piercing

Di sini saye ingin mengucapkan selamat hari thaipusam kepada Ahmad Hafiz yg duduk di rumah flat biru di sri kembangan. mandi minyak jgn lupe kat aku wehh and kalau ada kelapa lebeh sila la simpan sebab aku nak santan die utk letak kat rambut. jangan lupa bersih kan kapur2 putih (atau merah seperti yg anda katakan semlm) di dahi2 anda yg tak berkedut tu lagi. kalau menari jgn lupa diri , aku tau cane korang tend to naik hantu kalau da menari2 beramai2. have a merry day.

Dengan Ingatan Tulus Ikhlas
Diena Wong

p/s : pecah kaca pecah gelas , sudah baca harap balas

8 comments:

apiske said...

terima kasih kerana mengingati saya di kala perayaan kaum anda, walaupun saya tidak menyambut thaipusam, namun saya terharu kerana anda sebagai hindu sanggup meluangkan masa untuk membuat ucapan ini *kesat air mata* thank you.

p/s: pecah kelapa pecah kepala, sudah baca dan sudah balas.

cikudi said...

kepada ahmad hafiz yg berada jauh di seberang tol , walaupun anda masih mendeny kan kexistenance religion anda tapi anda still ada will untuk bertungkus lumus menyediakan kelapa2 dan menghias rumah dengan bunga2 yg berwarna warni.

p/s : tidak baik menuduh dan menanamkan agama seseorang dgn membuta tuli. sekian terime kasih

gunung daik bercabang tiga
sudah baca harap balas

apiske said...

terima kasih kerana membalas komen saya dengan sepantas kilat, walaupun tol tidaklah mahal mana, tapi mungkin jika dikurangkan kadar bayaran yang dikenakan terhadap pemandu pemandu yang mempunyai rekod bersih adalah lebih baik bukan ?

menghiasi rumah dengan bunga bungaan berwarna warni adalah kerana.. saya ingatkan saudari nak datang rumah saya dgn membawa keluarga anda dari mumbai. tapi tidak mengapa saya sama sekali tidak berkecil hati kerana saya sudah agak anda busy di hari mulia anda. tidak mengapa..

kuda kepang pandai menari,
balas baca balas baca,
tolong jangan putar belit lagi,
sebab aku dah malas nak baca.

p/s: aku tak ingat ko cakap aritu mumbai ke new delhi ? sorry, kalau salah.

cikudi said...

mumbai ah..new delhi mane best..duh..

apiske said...

sorry, aku lupa.

kaznessrocks said...

ah otak korg g mana ah? pfft.

hahahahahha.

poket_kencang said...

fuuu..kalo diena ade darah indian comeyyy sehh...cindian!! i luvvvvvvvv....

BabyCrownz said...

letih aku baca.. walaupon tiada motif di sini.. tp okla, hilangkan kebosananku.. hahaha