Wednesday, February 20, 2008

hari nie penuh dgn kesengalan antarabangsa

caipo

venue : dalam kete nak g mmu
situation : mase tu tgh dgr hitz.fm morning crew

diena : aku suke dd & rujay nie doh *tanpa rasa ragu2 bertutur*
chaq : aHWhjahah apee apee??
diena : haa apee? ohhh..fak mennnn jj & rudy la siall

mase lunch aku,zaxx ngan anep punye la semangat brainstorm utk project installation art kiterang..idea kuar mencurah2 seperti air kencing org penyakit prostate..idea sume "konon2" gempak..pastu da masok class bkn semangat lagi dok kat meja LECTURER ..konon2 nak present awal la tu...

mase present

kok yong ngan abg bulu dada : ok..tell us ur idea
diena : *nudge anep sambil berbisik* ko cakap ahh cakap ahh
anep : *nudge zaxx sambil whispering* wehh..cakap ahh
zaxx : aaaaa aaa *gagap*
diena : basically what we trying to do is..aa aaaa *double gagap*
lecturer : *kerut kening dan geleng nyesal sebab ade student cam kiterang* we dont understand what u trying to say and do
kami : tape la..kiterang brainstorm balik *sambil pegi dok kat belakang kelas sebab agak sedikit malu*

moral of d story : sile jgn over-confident kerana we dont know what the future holds for us

chaq batak tech! *apparently anep suke ayat nie*

diena wong: semangat ko update blog
diena wong: jeles aku
diena wong: byk bende menarik berlaku ari nie
diena wong: tapi aku malas nak tulis
chaq dayana: kann
chaq dayana: semangat@
chaq dayana: post terbaru tu aku update paki hp! *da la typo..ko nak paki paki ape nie? paki paki bom bom? whahhawhwa*
chaq dayana: pakai*
chaq dayana: bersemangat kan
diena wong: HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
diena wong: BATAK TECH!!!!
diena wong: ok nie bole masok dalam content blog aku
chaq dayana: AHAHAHA
chaq dayana: nk ngata aku la tuh
chaq dayana: kimak tol

whos dat girll..lalalalalla :-"

diena wong: anep dapat teddy bear doh!
chaq dayana: hahahhahahahahahahhaha
diena wong: tadi tido umah die
diena wong: org bagi die weh
chaq dayana: ahahhahahahahahahhahahaha
diena wong: cmel gile
diena wong: medium size lak tu
chaq dayana: sape dow sape dow
diena wong: kalau kecik aku tak kesah
diena wong: taktau
diena wong: aku igt itu teddy bear muna
chaq dayana: wahahah
chaq dayana: gile anip ada secret admirer
diena wong: tauuuu tapeeeee

anep..akan ku korek..jgn ko risau..hahhaha!!

ok bye..da abesh!

dw



1 comment:

Dayana said...

aku dah letak * (star) kat typo aku tu la siallll